keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Unikeot matkalla

Tultiin Miian kanssa eilen Bundabergiin. Tosi pieneen kaupunkiin, miss' ei ole oikeestaan ollenkaan kerrostaloja. Kaupungista tuli ensivaikutelma, ettei olla tosiaan miss''n kaupungissa ollenkaan, vaan eksytty matkalla jonnekki pieneen kyl''n. Pys'hdyttiin travellers infossa ja saatiin sielt' lista hostelleista, jotka tarjoo my;s t;it'. Katsottiin niist' sopivimmimman tuntunen ja tultiin kysyyn olisko meille mit''n hommia. Heti seuraavalle p'iv'lle luvattiin ty;, joten p''tettiin j''d' t'nne. Ollaan onneks jo ennemmin muutettu meid'n vuorokausirytmi t'ysin, kun ollaan menty nukkuun 7 aikaan ja her'tty kuudelta tai seittem'lt', koska t''ll' ty;t alkaa tosi aikasin.

East Bundy Backpackers on mukava paikka, joka maksaa n. 160$ viikko. ty;st' saa palkkaa n. 18,5$ tunnissa. T''ll' on paljon korkeempi palkkataso ku Suomessa, mutta on melkein kaikki ruokatarvikkeetki kalliimpia! Koitan joskus my;hemmin kertoa meid'n matkasta t'nne, joka oli my;s aika vaiherikas. Oon kirjottanu siit' ja t'n p'iv'n t;ist' jo valmiiks omalle koneelle, mutta t'h'n koneeseen ei saa laitettua tikkua ja mun t'ytyis k'yd' vodafonen liikkeess' lataamas lis'' nettiaikaa. Onneks sent''n l;ydettiin Vodafonen liike t''lt' jo.

Joskus kauan sitten kirjottelin et meille avataan Vodafonen k'nnykk'liittym't ku tullaan t'nne. Tosiaan ne oli sittenki Global Gossip merkkiset ja min' tyhm'n' en tajunnu sit' ennemmin ku olin ostanu Vodafonelle 20$ puheaikaa. Pit'' koittaa l;yt'' joku jolle voin myyd' sen tai jotain. L'hell' olevalla huoltoasemalla on kuulemma ilmainen netti, pit'' koittaa varmaan sinne suunnata huomenna, jos en saa silloin viel' aikaseks menty' ostaan sit' nettiaikaa. Haluun toivottomasti lis't' t'nne jotain kuvia, koska nyt t'' n'ytt'' ihan hirveelt' varsinkin ku ei saa edes kaikkia kirjaimia n'kym''n.

Joten paremmalla kirjoitustuulella, huomiseen!

-Alisa

1 kommentti:

  1. Uskomanto mutta totta. Oon tässä lueskellu teidän blogia ja parin muunkin suomalaisen blogia jotka kiertää Australiaa. Huomasin vaan että ootte nyt tällä hetkellä samassa hostellissa kuin yks jonka blogia seuraan. Pitäkäähän hauskaa siellä. Ite oon tulossa Australiaan vasta ens kuun lopulla.

    VastaaPoista