torstai 23. syyskuuta 2010

Taakse poistu

21.9 klo 15.00

Tosi hyvän banaanikakun ohje, Suosittelen!

Nukuttiin tänään liian myöhään, kun en muistanut laittaa herätyskelloa soimaan. Kukaan tosin ei ollut vielä herännyt kun noustiin 07.28 ja lähettiin heti ruokkiin kanat. Ei saatu kaikkia munia, kun yks kana oli jäänyt hautoon niitä eikä uskallettu tunkee käteemme sen alle. Kun päästiin sisään perheen isä sano meitä jänishousuiksi ja mulla alko keittään jo siinä vaiheessa. Edellisenä päivänä oltiin toivottu yhtä leipää, jossa oli paljon kuituja ja sitä oltiin tuotu. Nyt aamulla meinattiin ottaa sitä, mut meille sanottiin että ensin täytyis syödä avatut. Ei haluttu mitää pullaleipää joten mä otin porkkanan ja banaanin. Perheen äiti kuitenkin ihmetteli meidän porkkanan syömistä ja kysy olisko jotain leipää jota me syötäis. Ei kuitenkaa periaatteestakaan enää otettu sitä.

Kana!

Meidät pistettiin siivoomaan vajaa, joka oli täynnä puupölyä. Mä oon jonkin verran allerginen sille, se ottaa henkeen ja silmät tulee kipeeks. Siivottiin sitä ja perheen isä tuli sanoon mulle et se on aistivinaan etten mä ole ihan ilonen sielä. Sanoin et se on oikees ja Miiakin komppas et me oltais lähdössä. Siivottiin vaja loppuun ja meille jäi 45min aikaa pakata ja sanoo heipat perheen tytölle ja honkongilaisille, jotka asu sielä myös. Nähtiin paljon wallabeja matkalla rautatieasemalle.

Sulosia otuksia


Otettiin suunnaksi Brisbane, joka makso junalla suunnilleen 7$ ja lähdettiin päämäärätiedottomana käveleen keskelle Brisbanen keskustaa. Koitettiin etsiä YHA:n toimistoo, mutta päädyttiin mukavaan hostelliin lähelle george streetiä (jep, joka kaupungis meidän hostelli on george streetin vieressä!). kuuden hengen sekahuoneet olis maksanu 27$ per yö, mutta koska päätettiin varata hostelli viikoksi niin se maksoi meille vain 22$/yö! Ensimmäiseksi yöksi jouduttiin eri huoneisiin, mutta huomenna mä voin vaihtaa Miian huoneeseen. Mun huoneessa on mukavia kanadalaisia kaks tyttöö ja kolme poikaa ja kaiken hyvän lisäksi huoneissa on omat suihku ja vessa eikä kävelymatka keskustaan ole pitkä, toisin kuin YHA:sta olisi ollut!

Kaksi epämuodostunutta tyttöä juuri saapuneena Brisbaneen


Ollaan niin ilosia, että lähdettiin pois sieltä perheestä. Perhekkin varmaan huomasi eilen jo etten ole mikään iso lihan ystävä, kun jätin pihvini lähes koskemattomaksi ja koirat sai syödä sen. Aijotaan ostaa meille auto ja matkustella sillä ympäri Australiaa ja välillä pysähtyä jonnekkin töihin. Parasta olisi jos jollai tonnilla löytäisi pakun, jossa olisi jo valmiiksi retkeilykamppeita, ettei tarvis kaikkee ostaa ite.

Yhtä kauniina aina. Takana kaunis Brisbanen kaupunki


Katsottiin äsken Miian kanssa Shrek 3 ja syötiin Subissa, täällä hostellissakin on varmaan jossain paikka missä tehdä ruokaa, mutta ei olla jaksettu etsiä sitä vielä. Tällä viikolla täytyy myös pestä pyykkiä. Tää ilta menee varmaan aika hyvin nukkuessa ja nauttiessa siitä ettei tunneta oloomme koko ajan painostuksen alaiseksi. Toki se farmi oli kaunis, mutta englannin kielessä ei kai ole sanaa vittuilu ollenkaan, koska aina kun musta tuntu perheen isän vittuilevan meille rankasti se sano vain vitsailevansa. Me voidaan kotonaki siivota vessoja ei se ollut meille mikään uusi elämys, mutta kanoista mä tykkäsin tosi paljon!

Miia balleriina kuubalaisen balettikoulun edessä. Vaihdettiin mannerta tos toissayönä :D

-Alisa

(loppu on pelkkää kuvapostausta)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti