torstai 16. syyskuuta 2010

2nd day at Sydney

Nukuttiin t'n''n yhteentoista ja mentiin heti aamupalalle. Se oli samaa paskaa ku eilenki (kaks viipaletta pullapaahtoleip'', marmeladia, voita, appelsiinimehua ja kahvia. Sovittiin kuitenki ett' kestet''n nelj''n asti ilman sy;mist' ku muuten tulee liika kalliiksi, kun ruuan hinta ulkona sy;dess' on t''ll' aika sama ku Suomessakin.

Ei tiedet' onko toi pulu vai haikara, mut paljon noita t''ll' on ja ne on pelottavia, ku ne on iha ku puluja

T'n''n aamulla l'hdettiin aluksi pankkiin suunnitelmana hankkia dollareita. K'ytiin rahanvaihtopistees, miss' ne ei suostunu vaihtaan ku eurojen setelit, sitten pankissa mist' ne neuvo meid'n pankkiautomaatille. Miia sai automaatilta rahaa, mutta mun depit/credit kortti ei toimi t''ll' miss''n. En siis saanu rahaa ja kirosin sit' miksen ottanu electronia mukaani. Visan puolihan toimis ja pyyd'n is'lt' jo valmiiksi anteeksi jos jossain kaupassa jotku on eilen painanu laskun menee visalle ku se ei oo muuten toiminu. Odotan ku kuuta nousevaa, ett' saan huomenna Australialaisen pankkikortin!

Emm' tied'

Pankkiongelmien j'lkeen l'hdettiin shoppaileen, koska mun ei ollut kauheen kiva kulkee korkkareilla kaupungilla tietokonelaukku kainalossa. L'ydettiinkin 80dollarin laukku joka oli alessa 30$, ei paha mun mielest' ja ainaki pit'is olla hyv'' laatua! Miia tietenki makso koko lystin, ku mulla ei luonnollisesti ollut rahaa. Miia ei ostanu itselleen mit''n ja k'ytiin hostellin kautta vaihtamassa eri kuteita p''lle kun ilma alkoi l'mpenem''n ja l'hdettiin kohti puistoja.

Karatekid Miia
 Otettiin jopa kuva meist' yhdess' itselaukaisimella. Toi puisto todellakin oli KAUNIS!

Ilma oli ihana ja tuntu NIIN hyv'lt' olla t''ll'. Puistot oli ehk' kauneimpia n'kemi'ni, vaikka t'll' hetkell' tuntuu silt' vaan sen takia et kaikki on niin uutta. Paikka muuten kuhisee kinukkeja eik' vaaleehiuksisia ihmisi' n'e oikein miss''n! Tuntuu et Aasialaiset on kansoittanut Sydneyn kokonaan ja me ollaan aivan eri n'k;si' vaaleine hiuksinemme. Outoa, koska luultiin sulautuvamme hyvin valtav'est;;n!

 Harrastettiin poseerauksia, jotka ei ollut ihan niit' normaaleja turistiposeja
Paikallinen n'sinneula!

Istuttiin puistossa suihkul'hteen juurella ja pelattiin Aliasta. Meist' tulee aivan parhaita siin' kun harjotellaan yhdess' vuosi. Harmi vaan ettei ole ku yks kakspuolinen pakka mukana... P''stiin my;s luultavasti yhden h''parin kuvien taustalle, kun ne juuri sopivasti kuvaili meihin p'in ja n'htiin patsas joka oli ihan oikeen kissan n'k;nen. Pustossa n'htiin papukaijojen lent'v'n ja nelijalkasen h'm'h'kin. Harmi et mun siit' ottamat kuvat oli nii huonoja ettei niit' voi julkasta (olisko k'si v'h' t'rissy!)

Kaksi leijonaa <3
Mun nettiaika loppuu kesken!

Luultiin olevamme viereisell' niemell' oopperalatosta, mutta yll'tt'en l;ydettiin ittemme aivan oopperatalon juurelta. Jestas se on iso rakennus, ei se kuvissa niin isolta n'yt'! Autettiin yht' yst'v'llist' herrasmiest' ottaan kuvan itsest''n ja talosta ja k'ytiin oopperatalon alla vessassa. (jei t'm'n kaikki halus tiet''!!) Hetken matkan p''ss' ulkona oli joku esiityj'ukkeli, jota me j''tiin katteleen. Se ajo ykspy;r'sell' joka oli varmaan kolmen metrin korkeudessa ja jongl;;ras puukolla, tulikepill' ja keilalla. Oli v'h'n liian hurjan n'k;st'. Onneks esitys ei kest'ny kauaa ja me l'hdettiin hipsiin pois. Rantakadulla oli laattoja, jossa oli joittenki ihmisten nimi', mutta ei taidettu tuntee yht''n niist'. Lopulta huomattiin kellon olevan nelj' ja meill' ruoka-aika, joten l'hdettiin summittaisesti georgestreeti' kohti.

Siin'h'n se Paras turistikuva 4evah

Oopperatalon edustalla

Eip' matka ollutkaan niin lyhyt ku luulin, oltiin k'velty rantaa pitkin nii pitk' matka et paluumatkasta tuli paljon odotettua pidempi. K'veltiin paikallisten asuntojen ja tosi kalliiden n'k;sten virkamiespaikkojen vierest'. Lopulta p''siinkin sy;m''n paikkaan jossa ruoka paistettiin meid'n nen'n edess'. Ruoka oli sairaan hyv'' eik' sit' meinannu jaksaa sy;d' loppuun. (Miia ei sy;nykk'', ku se on pienempi ku m'') T'n j'lkeen jalat oli jo niin kipeen' ja meit' v'sytti ett' oli pakko menn' hostellille lep'ileen. V'h'n aikaa maattiin m' kyll'styin ja tulin kirjotteleen blogia, nettiaika kuitenki loppu ja nyt kirjotetaan Miian tunnuksilla. Miia luki mun bloggailun ajan huoneessa ja nyt l'hdet''n tutustuun ihmisiin jos vaikka l;ydett'is uusia kavereita.


Oltaiski voitettu toi!

-Alisa(ja iha pikkase Miia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti