lauantai 25. syyskuuta 2010

Jeah

Käytiin eilen George streetillä irlantilaisessa baarissa ranskalaisten poikien kanssa. Sielä ei huolittu muuta ku käteistä ja koska pankkiautomaatit ei vieläkään huoli mun korttia niin Miia joutu maksaan juoman. Juotiin tosin vaan yks siideri puoliksi. Aika kallis paikka se oli, siideri makso 7$. Ei viihdytty paikas kauheen kauaa ja lähdettiin etsiin muita baareja, joita ei kuitenkaan löydetty, joten tultiin takasin tin billyyn (meidän hostelli). Jouduin oleen loppumatkan puhumatta, kun kurkkuun sattui niin paljon ja kommunikoin näyttämällä peukkua muitten puheisiin. Huomattiin myös, että ajatukset on alkanut kääntyyn englannin kielisiks ja et unohdellaan suomen kielen sanoja!

Miian ja Mun ensimmäiset sushit. Oli hyvää ja seuraavalla kerralla koitetaan sitä kalaa.

Tänään Miia nukku tosi myöhään 02:00pm aloin kuitenki herätteleen sitä, koska meidän täyty mennä ettiin nettitikkua ja hoitaa pankkiasioita. Oltiin aika hitaita ja päästiin tosi myöhään lähteen kaupungille. Kilpailutettiin vodafone ja virginblue mobile ja päädyttiin siihen, et meidän kannattaa ottaa mieluummin vodafone. Nettitikku makso 49$ ja se sisälsi myös 30pv 1 megan netillä. Jatkossa me ostetaan prepaynä 19$/kk puolen megan netillä. Ei mitää hirmu halpaa, mut virginbluen tikku olis maksanu 79$ ja se olis sisältäny vaan ekan kuukauden 6 megan netillä, mitä ei tosiaan oltais tarvittu!
 
 Täälläpäin kasvaa jättileveitä puita

Pankkiin ei sitten ehditty. Täytyy mennä maanantaina. Lähettiin käveleen Chinatowniin ja Fortitude valleyyn(missä monet baarit sijaitsee) ja siitä Brisbane joen viertä takasin hostellille. Ollaan vedetty kyllä ihan kivoja päivälenkkejä kävellen ja ihmetellen. Brisbane joen varsi oli tosi kaunis ja sitä olis voinu jäädä katteleen vaikka kuinka moneksi päiväksi. Tosi onnekkaita on ne, joiden oma lenkkipolku kulkee joen viertä... Nyt aletaan ottamaan gunia(laatikkoviiniä), vaikka ei jaksetakkaan tänään lähtee minnekkään kauemmas baariin, varmaan vaan alakertaan.

Chinatown. Myös kaikki liikennemerkitki on kiinaksi

Huomenna mennään kattoon sitä autoo. Jännittää ihan sairaasti täällä ajaminen, koska liikenne on eri suuntanen ku Suomessa, mut suomalaisten tyttöjen mukaan, jotka tavattiin lentokentällä siihen tottuu tosi nopeesti. Myös yks toinen auto on sitten vaihtoehtona jos toi mitä mennään kattoon on paska.

-Alisa
Joenrantaa kuvattuna poispäin kaupungista
Toi maisema <3
Miia ostaa asunnon jostain tuolta kerrostaloista

Apina

2 kommenttia:

  1. Oi että kun kivoja maisemia, on varmaan aika ihanaa siellä. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ihanaa, nautitaan Miian kans täysillä! Tosin vesisade ja pilvet vähä haittaa, mut lähdetään etsiin aurinkoa pohjosempaan :)

    VastaaPoista