tiistai 1. maaliskuuta 2011

Pois ajatukset takatalvesta!!!

1.3

Miten toi helmikuu meni niin nopeesti?!?!?!

Lähin eilen töistä kesken päivän pois, kun ei ollut kauheen hyvä olo ja sato vettäkin ja otin myös tän päivän vapaaksi, kun en halunnut mennä aamulla 10 työpaikalle harjottelemaan mun stooria, jonka kerron asiakkaille. En tykkää siitä et mun puheita kyylätään ja arvostellaan. Mulla on kuitenkin yksi Call Back tälle päivälle, joten voin ehkä saada sen 300$ astumatta töihin ollenkaan. Eilen mentiin Miian kanssa vaihtaan lentolippujamme Etihadin toimistoon. Meitä palveli tosi mukava mies, joka jakso kivasti odottaa kun me suunniteltiin vaihtoehtojamme. Miia lentää ensin Brisbanesta Singaporeen ja sielä Adu Dhabin ja Frankfurtin kautta Helsinkiin. Miian lentojen vaihto ei maksanut kun alle 70$ ja oltiin siitä tosi yllättyneitä! Sille tulee kuitenki yks lento lisää, joten toi oli todellakin halpaa varsinkin kun Etihadin koneet on todellakin luksus lentokoneita!

Huoneessa ilmeisesti oli vähä sotkusta. VIKA EI OLLUT MEISSÄ!

Miia lähtee siis eri aikaan Australiasta kun mä, joten meidän tiet eroo vähän ajoissa. Itse lähden varmaan Melbournesta huhtikuun alussa kohti Canberraa ja Sydneytä, jossa vietän muutaman päivän. Suunnitelmana olis vielä etsiä joku surffauspaikka ja käydä katsastamassa Blue mountains. Lähden Abu Dhabiin illalla 20.4 ja vietän siellä lomaillen muutaman päivän kolmen tähden hotellissa. Ihanaa päästä "oikeelle lomalle" vielä ennen suomeen tuloa. Voin taata, että olen polttanut itseni punaiseksi hotellin uima-altaalla nautiskellen! Hotellikaan ei ollut kauheen hintanen, about 50e yhdeltä yöltä. Huoneet on kahden hengen huoneita, joten saan yksikseni nauttia queensize sängystä ja leveillä kunnolla! Ei ihan sama kun hostellien kerrossängyissä ja auton peräkontissa nukkuessa!

Tässä tää meidän uus koti a'la kirjaston nettihuone

Varattiin myös Miialle Singaporesta ensimmäinen hostelli. Hostelli makso suurinpiirtein 7$ per yö ja se on lähellä lentokenttää, Miia tosin viettää sielä vain ensimmäiset kaksi yötä, koska sitten se koittaa etsiä jonku bussin Malesiaan. Miia meinas myös hankkia sinne erikseen viisumin, mutta eilen vietettiin tovi internetin ihmeellisessä maailmassa ja meille selvisi, että jos omistaa voimassaolevan australian viisumin ei Singaporeen tarvitse viisumia erikseen. Ihan kätevää sinänsä! Tuntuu kauheelta ettei meillä ole enää kauheesti aikaa jäljellä tai se että miten rikki ollaan kun ei enää matkustetakkaan yhdessä, mutta jossain vaiheessahan meidänkin on erottava ja mentävä omiin seikkailuihimme. Uskon, että tässä tapauksessa Miialla on paljon jännempää, kun mun hotellilomassa! Haluisin kuitenki Abu Dhabissa käydä jonkinlaisella kameliajelulla ja ehkä kipasta keskustassakin, jonne on mun hostellista 20min matka taksilla. Netin mukaan se ei kuitenkaan maksa kun alle 10 euroa.

Miiasta kuoriutu tänä aamuna rockimimmi

En meinaa enää osata ajatella mitään euroissa, aina kun vaihdoin valuutan niin pistin sen suoraan australian dollareiksi, koska se tuntu helpommalta käsitellä. Uskon, että oon aivan pihalla käsitellessäni jotain yhdistyneet arabiemiraatit, dirhamia. Kuulostaakin jo vaikeelta jos tavaa ton ja sitten sanan euro tai dollari. Yritän kuitenkin muistaa, että 1000AED on alle 200€. Odotan miten ihmeissäni oon kun tuun suomeen ja löydänkin halpoja hedelmiä. Miksei suomalaiset oikeesti syö niitä enempää, kun ne on niin halpoja! Ja miks ihmeessä hedelmiä tuottavassa maassa ne on kalliita?

Oon shoppaillu uusia työvaatteita suomeen.

Tänä aamuna vaihdoin hostellihuonetta ja jouduin odottelemaan kymmenestä puoli yhteen ennen kun pääsin uuteen huoneeseeni. (yksi syy siihen, miksi otin tän päivän vapaaksi) Makoilin ton ajan suurimmaksi osaksi Miian kanssa sen sängyssä lukien kirjaa. Miia yritti nukkua vielä aamupalan jälkeenkin. En oikeesti ymmärrä miten tollanen tyttö voi olla niin unen halunen. Muuttaminen ei oo kivaa, vaikka ei tarvinnut muuttaa kun viereiseen huoneeseen. Nyt mun huoneessa on sekä tyttöjä, että poikia. Huone on SIISTI ja sielä ei löyhkää hajuvesi! Oon todella tyytyväinen! Lisäksi se on sama huone, jossa Pauliina, Vili ja Noora asusteli muutama viikko sitten. Tuntuu, että siitä olis ikuisuus, kun ne lähti pois. Jo silloin suunniteltiin menevämme katsomaan pingviinejä ST Kildan laiturille, mutta ei olla saatu aikaseksi. Yritetään suunnata sinne tänä lauantaina. Rannalle täytyy mennä illalla, koska silloin pingviinit tulee esiin piiloistaan.

Ollaan otettu taas liian vähän kuvia. Pitää yrittää kunnostautua tässä.

-Alisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti