maanantai 11. huhtikuuta 2011

Paluu alkupisteeseen

11.4

Mun paivat vaan lyhenee... En oo tehnyt Sydneys oikeestaan mitaan jarkevaa ja silti aika kuluu kun siivilla. Matka meni ihan hyvin, kun muistin heti selkasaryn alettua asennot, joissa on paras nukkua linja-autossa. On siita Puolaan 27tunnin bussissa istumisesta ollut jotain hyotya! Mutta eihan taalla Sydneyssa oikeestaan olekkaan muuta tekemista kun puistoissa kavelya ja kaupungissa norkoilua jos ei halua menna kalliisiin aktiviteetteihin. (suosittelisin mieluummin Melbournea lomailijoille) Olen siis koittanu ite keksia tekemista ja ekana paivana hainkin turist infosta kaameen kasan lehtisia. Niista sitten bongasin lauantaille markkinat, jossa myytiin paljon kallista kasityotavaraa, en raaskinut ostaa mitaan, vaikka yks Alice in Wonderland kaulakoru huusi mun nimeeni.

Kavin myos samassa Opaalimyymalassa taalla kun missa kaytiin Miian kanssa Melbournessa. Sydneyssa palvelu oli todella paljon parempaa ja muutenki koko paikka oli viela isompi ja hienompi. Innostuin sitten osteleen vahan lahjoja vanhemmilleni. (Oon maailman paras tytar! Oonhan?) Oon koittanu alottaa oikeen lomafiiliksella silti rahojeni tuhlailunki ja syon edelleen joka paiva ulkona. Tosin se ei paljo pussissa haittaa kun Hungry Jackissa saa aterian plus jaatelon alle vitosella... Kivakiva!

Eilen kiertelin kaupungissa (ei olis pitany tuli taas ostettua kaikkee, mutku oli NIIN halpaa) ja puistoissa ja tuli taas se oopperatalokin nahtya. En vielakaan saanut hyvaa kuvaa itestani siela, mutta voinhan ma kavella sinne vaikka joka paiva ottaan uuden, kun se on 20 min kavelymatkan paassa mun City Resort -hostellistani Woolloomooloossa. Hostelli on oikein mukava, vaikka sita oltiin haukuttukin ihan kauheesti hostelworldin sivuilla. Pienia torakoita kuitenki nakee joka paiva, mutta eikohan niita joka hostellissa taalla ole. Suihkutkaan ei oikeen oo hyvat, mutta ei nekaan toimi missaan koko Australiassa. On kauhee ikava Suomen taydellisia suihkuja!

Oon kuitenkin ilonen, etta taalla on normaalit vessanpontot. Miia joutuu Malesian puolella kyykkypissaan posliinireikaan maassa. HAHAHAA!!

-Alisa

2 kommenttia:

  1. vdu oli ihanaa tulla himaan 4 kk reissun jälkeen.. sillee: AH ihanaa, yks tappi vaan kahen sijasta <3 So much easier.. Se on vaan niin työläst yrittää säätää sitä suihkuu sopivan lämpöseks!

    VastaaPoista
  2. Eika, en kesta odottaa. Haluun ihan ekana suihkuun ku paasen kotiin!!! Voi sita nautintoo.

    VastaaPoista